Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba și-a bătut soția din cauza unor neînțelegeri legate de casa în care locuiesc. S-a ales cu dosar penal

Publicat

Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei îl cercetează pe un bărbat din localitatea Pănade pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Acesta și-ar fi lovit soția.

Potrivit IPJ Alba, la data de 01 iunie 2020, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au fost sesizați, prin 112, de către o femeie de 42 de ani, din localitatea Pănade, cu privire la faptul că a fost agresată de soț.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan dintre cei doi privind partajul imobilului în care aceștia locuiesc, bărbatul de 52 de ani și-ar fi lovit soția.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu prin care i-au interzis să se apropie de femeie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax