Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba și-a bătut soția imediat după ce i-a expirat ordinul de protecție. S-a ales cu altul, nou

Publicat

ordin protectie

Polițiștii din Baia de Arieș au emis un nou ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-a agresat soția și a amenințat că dă foc casei. În urmă cu câteva zile a ieșit de sub incidența unui alt ordin de protecție, emis de judecători, tot ca urmare a unor fapte de violență în familie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 iunie 2019, Poliția orașului Baia de Arieș a fost sesizată de către o femeie de 44 de ani, din comuna Poșaga, cu privire la faptul că, în aceeași zi, soțul său a agresat-o și a amenințat că va da foc casei.

Polițiștii au evaluat situația, iar față de bărbat au emis un ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile, obligându-l să părăsească locuința și să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de soția sa. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și amenințare.

Bărbatul nu este la prima faptă de acest gen, la data de 9 mai 2019, polițiștii din Baia de Arieș au emis pe numele său un ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile, iar ulterior, Judecătoria Câmpeni a emis un ordin de protecție pentru o perioadă de o lună, ca urmare a unor fapte de violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax