Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba și-a rănit fiul după ce l-a atacat cu un cuțit. Nu mai are voie să se apropie de familie timp de jumătate de an

Publicat

Un bărbat din comuna Cergău nu mai are voie să se apropie de fiul și de soția sa, după ce judecătorii au emis pe numele său un ordin de protecție. 

În data de 7 septembrie, magistrații Judecătoriei Blaj au decis ca bărbatul nu mai are voie să ia contact cu familia sa sau să se apropie de ei, după ce a și-a amenințat soția și atacat fiul cu un cuțit. 

Dosarul de ordin de protecție a fost judecat, iat motivarea a devenit publică.

Potrivit motivării instanței, Gherghe S., și-a atacat fiul cu un cuțit și l-a rănit în trei locuri.

Judecătorii au notat că în data de 02 septembrie 2023, în jurul orelor 22,30,bărbatul, aflându-se în vizită la locuinţa fiului său a scuipat-o pe soţia sa şi i-a adresat cuvinte jignitoare.

Fiul i-a atras atenţia asupra comportamentului neadecvat şi i-a solicitat tatălui să plece acasă, context în care acesta, fiind sub influenţa alcoolului s-a enervat şi i-a ameninţat pe fiul şi soţia sa, spunându-le „vă omor pe toţi”, după care, i-a aplicat fiului 3 lovituri cu un cuţit de bucătărie, cauzându-i leziuni în zona coastelor, a omoplatului stâng şi a ochiului stâng”, se arată în motivarea magistraților din Blaj.

Drept urmare pe numele acestuia a fost instituit un ordin de protecție.

Acesta este obligat să nu se apropie la mai puțin de 30 de metri de fiul și soția sa și nici să îi mai contacteze pentru jumătate de an.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax