Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba trimis în judecată după ce a amenințat cu moartea și cu violul alte două persoane. Era înarmat cu un topor

Publicat

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată pentru amenințare după ce, din cauza unor neînțelegeri la locul de muncă a amenințat alte două persoane. Faptele s-au petrecut pe o stradă din Teiuș, în prima lună a anului 2022. 

Bărbatul a fost trimis în judecată, iar în data de 24 martie, dosarul a trecut de etapa de măsuri și excepții de cameră preliminară.

Potrivit motivării instanței, la data de 12 iarnuarie 2022, în jurul orei 21:30, pe fondul unor neînțelegeri referitoare la locul de muncă, inculpatul, în timp ce se afla pe str. Dăneţii din oraşul Teiuş, având un topor în mână, a proferat ameninţări cu moartea, comiterea unor acte de violenţă fizică şi a unor acte de viol la adresa persoanelor vătămate (…) şi (…), de natură să le producă celor din urmă o stare de temere, manifestări care au tulburat, totodată, liniştea şi ordinea publică de pe strada Dăneții, prin crearea unui sentiment de indignare și nesiguranţă pentru cetăţenii care se aflau în vecinătatea locului în care s-a produs evenimentul”, se arată îm motivarea instanței.

Drept urmare, acesta a fost trimis în judecată, însă momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax