Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba trimis în judecată după ce a amenințat cu moartea un vecin și a dat foc la mai multe bunuri. Ce s-a întâmplat

Publicat

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată după ce a amenințat cu moartea, dar a și incendiat mai multe lemne de foc, și un bazin de fibră de sticlă, pe un teren din Vințu de Jos. 

În data de 16 ianuarie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. De asemenea motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

”În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că în data de 03.10.2021, în jurul orei 22:30, inculpatul a incendiat mai multe lemne de foc și un bazin de fibră de sticlă cu capacitatea de 30.000 litri, care îi aparţineau persoanei vătămate ce se aflau depozitate pe un teren viran de pe raza loc. Vințu de Jos și că inculpatul, în data de 04.10.2021, în jurul orei 02 :00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a amenințat-o pe persoana vătămată  cu moartea, afirmând că „îi va tăia gâtul”, se arată în motivarea instanței.

Bărbatul va fi judecat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia pentru distrugere și amenințare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax