Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un bărbat din Alba, trimis în judecată după ce a amenințat un polițist în secția de poliție: I-a spus că o să îl bage în spital

Publicat

Un bărbat din Alba a fost trimis în judecată, pentru ultraj după ce a amenințat un polițist, chiar în secția de poliție. Dosarul a fost înregistrat în data de 21 iunie 2022, pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, însă momentan nu a primit un prim termen de judecată. 

Faptele pentru care bărbatul a fost trimis în judecată de magistrați s-au petrecut la sfârștiul lunii martie a anului 2020.

”La data de 31.03.2020, persoana vătămată, având calitatea de  ofiţer de poliţie în cadrul Poliției orașului Cugir, se afla la sediul poliției fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ocazie cu care inculpatul V. a amenințat-o cu acte de violenţă spunându-i că o va urmări și o va prinde, că o va nenoroci și o va băga în spital, că o să-i distrugă familia şi că o va agresa fizic, totodată adresându-i acesteia cuvinte şi expresii jignitoare, simulând că o loveste, fapt ce i-a cauzat persoanei vătămate o puternică stare de temere”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax