Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba, trimis în judecată după ce a făcut cumpărături cu un card furat de la o colegă de serviciu

Publicat

cumparaturi

Un bărbat din Zlatna a fost trimis în judecată după ce a furat cardul unei colege de serviciu și a făcut cumpăraturi de peste 1000 de lei în mai multe magazine din oraș. 

Faptele s-au petrecut în luna septembrie a anului 2019. Atunci bărbatul în timp ce se afla la muncă, în noaptea de 17 spre 18 septembrie, potrivit procurorilor ”a sustras portofelul persoanei vătămate, în care se afla și cardul bancar, din vestiarul societății unde cei doi erau colegi”.

După ce a sustras portofelul, a doua zi, bărbatul a efectuat 20 de tranzacții contactless, în valoare de 1.118 lei, la mai multe unități comerciale din Zlatna.

Acum, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia l-au trimis în judecată pentru efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia în data de 2 februarie, dar încă nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax