Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Alba va merge la închisoare după ce nu și-a platit o amendă penală. A distrus două camere video dintr-o comună

Publicat

Un bărbat din Cetatea de Baltă va petrece 90 de zile după gratii, dacă o decizie în primă instanță va deveni definitivă.

Mai exact, din cauza faptului că nu și-a plătit o amendă penală de 900 de lei, magistrații i-au transformat amenda în zile de închisoare. 

Este vorba despre un bărbat care a fost condamnat pentru distrugere în 2021. În data de 16 martie 2023, magistrații Judecătoriei Blaj au admis cererea Biroului de Executări Penale și au transformat amenda penală în zile de închisoare.

Motivarea instanței a devenit publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Este vorba despre o amendă de 900 de lei, primită de bărbat după ce a distrus două camere de supraveghere montate pe stâlpii din Cetatea de Baltă. Fapta s-a petrecut în data de 12 decembrie 2019, pe timp de noapte, în timp ce bărbatul era în stare avansată de ebrietate.

Un an și jumătate mai târziu, magistrații din Blaj îl condamnau la o amendă penală de 900 de lei pentru distrugere.

Acesta nu și-a plătit amenda, iar în 16 martie 2023, magistrații au schimbat amenda în închisoare cu executare.

”dispune înlocuirea pedepsei amenzii penale neexecutate în cuantum de 900 lei corespunzătoare unui număr de 90 zile-amendă, la care a fost condamnat intimatul (…) cu un număr de 90 zile închisoare„, se arată în motivarea instanței.

Decizia a fost cu termen de contestație de trei zile de la comunicare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax