Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un bărbat din Baia de Arieş a furat corpuri de iluminat din clădirea unei foste grădiniţe. Prejudiciul de peste 6.000 de lei a fost recuperat

Publicat

Un bărbat de 36 de ani din Baia de Arieş este cercetat pentru furt calificat, după ce a sustras corpuri de iluminat din clădirea unei foste grădiniţe din oraş. Valoarea bunurilor este estimată la peste 6.000 de lei, iar prejudicial a fost recuperate şi restituit păgubitului.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Baia de Arieş s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că Constantin N.V. (36 ani) domiciliat în oraşul Baia de Arieş este principalul suspect al unui furt comis în perioada 25-26 aprilie.

În cauză s-a întocmit un dosar penal, iar din primele cercetări efectuate poliţiştii au stabilit că, pe timpul nopţii, suspectul a pătruns prin efracţie în clădirea unei foste grădiniţe din oraşul Baia de Arieş, de unde a sustras 54 corpuri de iluminat tip neon, 82 bobine (drosere) şi 28 condensatori aferente corpurilor de iluminat care se aflau demontate şi depozitate în holul clădirii pe care le-a transportat într-o anexă, cu scopul de a le valorifica.

Prejudiciul cauzat prin infracţiune a fost estimat la 6.480 lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit păgubitului.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax