Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un bărbat din Baia de Arieş îşi va petrece următorul an din viaţă în închisoare pentru că şi-a părăsit familia

Publicat

A plecat de acasă, şi-a părăsit familia, a fost prins de poliţişti, iar acum îşi va petrece următorul an din viaţă în închisoare. Aceasta este soarta unui bărbat din Baia de Arieş, care a fost dat în urmărire naţională pentru abandon de familie. Acesta a fost arestat preventiv şi, în cel mai scurt timp, va fi transferat în penitenciar.

Miercuri, 25 aprilie 2012, la ora 11.30, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au identificat, pe raza localităţii Beldiu, judeţul Alba, pe Adrian S., de 44 de ani, din Baia de Arieş, judeţul Alba.

Bărbatul era urmărit naţional, fiind condamnat la executarea unei pedepse de 1 an şi 3 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de abandon de familie.

Condamnatul a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba şi va fi transferat în penitenciar, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax