Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat din Blaj a fost pe punctul de a lua bătaie după ce a plecat să-și răzbune fiul înjurat de un vecin. Jandarmii au sancţionat patru persoane implicate în scandal

Publicat

masini jandarmi Jandarmii din Blaj au fost nevoiți să intervină pe o stradă din localitate, marţi, 9 septembrie in jurul orei 20.00, pentru aplanarea unui scandal la care participau patru bărbaţi. Conflictul a pornit de la faptul că un minor în vârstă de 14 ani a fost apostrofat de către un vecin. Acesta s-a plâns ulterior tatălui său, care s-a deplasat la domiciliul vecinului. Acolo l-a găsit doar pe tatăl acestuia, între cei doi izbucnind o ceartă, la care ulterior s-au alăturat şi doi fii ai celui din urmă, totul riscând să se transforme într-un episod de violenţă fizică. Văzându-se în evidentă inferioritate şi temându-se pentru sănătatea sa, tatăl minorului de 14 ani a apelat la ajutorul jandarmilor şi a fost salvat la timp de aceştia.

Jandarmii ne amintesc faptul că, pentru aplanarea unor divergenţe, este bine să se apeleze la modalităţi legale, cea mai facilă fiind solicitarea ajutorului la numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă – 112. Din păcate, mai sunt persoane care acţionează după principiul “dinte pentru dinte”, încearcă să-şi facă singure dreptate, ocolesc legea şi trebuie să răspundă apoi în faţa acesteia.

Cu un astfel de caz s-au confruntat, marţi, 9 septembrie, la ora 20.00, jandarmii din Blaj, care au fost nevoiţi să intervină de urgenţă pe strada Alexandru Borza din localitate, pentru a aplana un scandal la care participau patru bărbaţi.

Intervenţia a decurs fără probleme şi nu a necesitat, în cele din urmă, folosirea forţei şi a mijloacelor tehnice din dotare, dar este surprinzător motivul pentru care cei patru s-au certat în mijlocul drumului, s-au ameninţat şi puţin a lipsit ca unul să fie chiar agresat fizic.

Un minor în vârstă de 14 ani a fost apostrofat de un vecin, care are dublul vârstei sale. Copilul a fugit acasă şi i-a spus tatălui ce a păţit, iar acesta, în loc sa apeleze la ajutorul forţelor de ordine a plecat spre domiciliul vinovatului, unde l-a găsit doar pe tatăl acestuia. Între cei doi a izbucnit o ceartă, la care ulterior s-au alăturat şi doi fii ai celui din urmă, totul riscând să se transforme într-un episod de violenţă fizică. Văzându-se în evidentă inferioritate şi temându-se pentru sănătatea sa, tatăl minorului de 14 ani a apelat la ajutorul jandarmilor şi a fost salvat la timp de aceştia.

Principalii vinovaţi au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional. Cosmin R. (35 de ani), Emilian N. (28 de ani) şi Andrei S. (33 de ani) s-au ales cu câte o amendă în valoare de 200 de lei, iar Andrei C. (55 de ani) cu un avertisment scris. Totodată, li s-a reamintit ca, pentru rezolvarea eventualelor divergenţe, să apeleze la lege şi la cei însărcinaţi cu aplicarea acesteia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax