Connect with us
Publicitate

BLAJ

UPDATE: Un bărbat din Blaj a MURIT ELECTROCUTAT, în apropierea Gării Orăștie. Era angajat la o firmă ce monta fibră optică

Publicat

Un bărbat din Blaj, care monta fibră optică în zona Gării Orăștie, a murit electrocutat. Accidentul de muncă s-a petrecut luni după-amiaza.

UPDATE: Bărbatul s-ar fi electrocutat în timp ce se afla pe un stâlp și ar fi căzut de la o înălțime de trei metri. Avea traumatisme în urma căderii și avea arsuri în zona mâinilor și pieptului.

Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii T.F. au fost sesizati luni, în jurul orei 12.30, cu privire la faptul ca un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Blaj, s-a electrocutat în zona gării Orăștie.

Personalul medical sosit la fața locului a făcut manevre de resuscitare, dar nu i-au putut salva viața.

Bărbatul era angajat al unei firme și se pare că monta fibră optică pentru stația C.F.R, potrivit Poliției.

Polițiștii si reprezentanții ITM efectuează cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăștie, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax