Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un bărbat din Blaj a spart două locuințe: A furat două uși și mai multe scule în valoare de peste 10.000 de lei

Publicat

Polițiștii din Blaj l-au reținut pe un bărbat din Blaj care ar fi sustras, din două case din municipiu, bunuri în valoare de peste 10.000 de lei. Polițiștii i-au percheziționat locuința și au găsit o parte din bunurile furate.

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 octombrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj l-au identificat și reținut pe un bărbat de 39 de ani, din Blaj, care este bănuit de săvârșirea a două fapte de furt sesizate poliției în zilele de 14 septembrie 2019, respectiv 23 septembrie 2020.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că ar fi pătruns, prin efracție, în două imobile din municipiul Blaj de unde ar fi sustras două uși de interior, un generator de curent, scule electrice, electronice și obiecte vestimentare a căror valoare a fost estimată de către persoanele păgubite la aproximativ 10.000 de lei.

Polițiștii au percheziționat locuința persoanei bănuite de săvârșirea furtului, ocazie cu care au găsit mai multe bunuri provenite din una dintre locuințe precum și obiectele vestimentare pe care le-a purtat când a furat.

În cursul zilei de azi, 2 octombrie, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax