Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Blaj care a furat cașcaval, unt și brânză de burduf din magazinul Profi, iertat de magistrați. Unde le-a ascuns

Publicat

Un bărbat care a furat cașcaval, unt și brânză de burduf dintr-un magazin Profi din Blaj a fost iertat de magistrați. 

Judecătorii și procurorii au considerat că fapta bărbatului este una minoră și că procesul ar costa prea mult față de prejudiciul produs de bărbat. Decizia a fost luată în 18 iunie 2024. 

Faptele pentru care bărbatul a ajuns în fața anchetatorilor au avut loc în data de 20 februarie 2024. Atunci în jurul orei 10.3o, bărbatul a intrat în magazinul Profi din Blaj și a furat mai multe produse lactate.

Mai exact și-a băgat în buzunarele de la geacă un număr de 3 pachete cașcaval pentru sandviciuri, 4 pachete de unt marca „Albalact”, 2 buc. de cașcaval marca „Proxi”, 4 buc. de brânză de burduf marca „Raraul” și 2 buc de brânză de burduf marca „Covalact”, în valoare totală de 248,01 lei.

Apoi a trecut pe lângă casele de marcat fără a plăti produsele. Însă când a vrut să iasă din magazin a fost oprit de agenții de pază. Aceștia au chemat polițiștii la fața locului.

Când a fost audiat de polițiști, acesta a spus că  prima dată a pus produsele în coș, dar apoi și-a dat seama că nu are banii necesari pentru a le plăti.

Drept urmare, s-a hotărât să le fure.

Magistrații au considerat că fapta bărbatului este una minoră și că dosarul nu mai trebuie continuat. Drept urmare, în data de 18 iunie 2024, dosarul a fost închis la cererea procurorilor.

Decizia a fost definitivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    vineri, 21.06.2024 at 12:18

    Faptă minoră, bun . Dar judecătorii cum își justifică salarul, încurajând furturiile minore ? Păi atunci să se legalizeze furturiile cu prejudicii minore .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax