Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Un bărbat din Câmpeni care și-a bătut mama cu bestialitate va merge la închisoare. A lovit-o cu un par, palmele și picioarele

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Câmpeni care și-a bătut mama a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce judecătorii au considerat că pentru a conștientiza ce a făcut trebuie să petreacă un timp după gratii. 

O primă decizie în acest caz a fost dată de magistrații Judecătoriei Câmpeni în data de 1 februarie 2023, iar motivarea instanței a fost făcută publică pe portaul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”în seara zilei de 29.07.2021, aflându-se la locuinţa mamei sale pe fondul consumului de băuturi alcoolice, i-a adus injurii şi cuvinte jignitoare, urmate de 3 fapte de agresiune fizică, lovind-o cu un corp dur, cu palmele şi picioarele.

În dimineața zilei de 30.07.2021 inculpatul a avut acelaşi comportament verbal, a agresat-o din nou fizic pe partea vătămată, lovind-o cu un corp dur şi cu picioarele, fapt ce a determinat persona vătămată să solicite serviciul de urgenţă 112 unde a reclamat cele întâmplate.”, se arată în documentul citat.

După ce polițiștii au ajuns la fața locului au emis un ordin de protecție provizoriu prin care bărbatul nu mai avea voie să se apropie de mama sa timp de cinci zile, însă bărbatul nu a respectat interdicția.

” Cu toate acestea, la data de 6.08.2021 în jurul orelor 14 inculpatul s-a deplasat la domiciliul părţii vătămate, forțând uşa de la intrare şi distrugând încuietoarea tip zar, pătrunzând în încăpere şi reproșându-i părţii vătămate faptul că solicitat emiterea unui ordin de protecţie împotriva sa, trăgând-o de mână şi pe fondul cestor nemulţumiri a lovit-o cu palma peste cap, apoi a împins-o pe canapea iar în urma acestui act, partea vătămată a spart geamul de la bucătărie cu capul”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă de un an şi 4 luni închisoare urmând a fi executată în regim de detenție.

Momentan decizia judecătorilor din Câmpeni nu este definitivă și poate fi atacată în apel, la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax