Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Câmpeni s-a îmbătat și a sunat la 112 pentru a reclama un scandal. Ce au descoperit polițiștii când au ajuns

Publicat

Un bărbat din Câmpeni care și-a agresat iubita a sunat la 112 și a spus că în casa lor este un scandal. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul era beat și că și-a agresat nevasta. 

Fapta s-a petrecut în data de 8 decembrie. Atunci polițiștii din Câmpeni au fost sesizați, de către un bărbat, de 46 de ani, din oraș, cu privire la faptul că la domiciliul său este un scandal.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că, pe fondul consumului de alcool și în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa în vârstă de 49 de ani, bărbatul ar fi agresat-o.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de bărbat, polițiștii au emis un ordin de protecție  provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax