Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Cluj care trebuia să stea în izolare, prins de polițiști în trafic la Alba Iulia. S-a ales cu dosar penal

Publicat

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Sânpaul, județul Cluj, care trebuia să stea la izolare, a fost prins departe de casă, în trafic, de polițiștii din Alba Iulia. 

Acesta a fost depisat de polițiștii din Alba Iulia, vineri, 1 mai, în timpul unei misiuni de verificare a participanților la trafic.

Potrivit reprezentanților Prefecturii Alba, bărbatul a fost condus în județul Cluj, în vederea plasării în carantină instituționalizată, conform procedurilor legale.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Reamintim că 226 de polițiști de la IPJ Alba și 131 de jandarmi ai Inspectoratului Județean au fost în misiune de 1 Mai și au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

CITEȘTE ȘI: FOTO: Amenzi ENORME date de polițiștii și jandarmii din Alba, de 1 Mai, persoanelor care nu au respectat Ordonanțele Militare

Sursă foto: Prefectura Județului Alba, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax