Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Constanța, hoț la Alba Iulia: A fost reținut de poliție după ce a furat băutură dintr-un magazin

Publicat

Un bărbat din Constanța a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore. Acesta este cercetat pentru furt calificat, după ce a sustras două sticle de băutură dintr-un magazin din oraș. Faptele s-au petrecut sâmbătă, 19 octombrie, iar cazul a fost comunicat în buletinul de presă din 21 octombrie. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 octombrie 2024, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 37 de ani, din orașul Ovidiu, județul Constanța, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

La data de 19 octombrie 2024, polițiștii au fost sesizați de către o angajată a unui magazin din municipiul Alba Iulia cu privire la faptul că o persoană ar fi sustras, de pe rafturile magazinului, mai multe produse.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, în cursul zilei de 19 octombrie 2024, bărbatul ar fi sustras, de pe rafturile magazinului, produse cosmetice, în valoare de 211 lei, iar dintr-o vitrină, ar fi sustras două sticle cu băuturi alcoolice, în valoare de 294 de lei.

Bărbatul mai este cercetat și în alte dosare penale, pentru infracțiuni similare.

În cursul zilei de azi, 21 octombrie 2024, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în vederea dispunerii măsurilor legale, au precizat reprezentații IPJ Alba, în buletinul de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate