Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat din Cricău și-a bătut soția și soacra. Polițiștii au emis un ordin de protecție și i-au făcut dosar penal

Publicat

agresiune

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au emis un ordin provizoriu de protecție față de un bărbat care și-ar fi agresat atât soția, cât și soacra. Este cercetat pentru violență în familie și a fost îndepărtat din locuință.

Potrivit IPJ Alba, în seara zilei de joi, 2 iulie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au fost sesizați, de către o femeie din comuna Cricău, cu privire la faptul că, atât ea cât și mama sa au fost agresate de soțul ei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu soția și soacra, le-ar fi tras de păr și le-ar fi lovit, pe amândouă.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femei a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile, bărbatul fiind obligat să nu se apropie de victimele sale și să părăsească locuința comună.

Totodată, față de acesta, a fost întocmit dosar penal pentru violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax