Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un bărbat din Cugir a amenințat cu bombă o primărie din Dâmbovița. Ce amenda a primit

Publicat

Polițiștii din Cugir l-au identificat și sancționat, cu amendă de 8.000 de lei, pe un bărbat care a sesizat, prin 112, fapte ireale. Acesta nu este la prima abatere de acest gen.

La data de 04 iunie 2020, polițiștii din Cugir, au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat de 40 de ani, din Cugir, cu privire la faptul că ar fi plasat o bombă la o primărie din județul Dâmbovița.

Potrivit IPJ Alba, Polițiștii din Cugir au demarat de îndată verificări, forțe de sprijin fiind angrenare în activități de depistare a apelantului, iar la scurt timp acesta a fost identificat la o locuință din apropierea domiciliului, fiind sub influența alcoolului.

Din verificări a rezultat faptul că acesta nu ar fi părăsit orașul de domiciliu, iar faptele sesizate sunt false.

Bărbatul este cunoscut pentru astfel de fapte, iar pentru că în ultimul an este a doua oară când sesizează fapte nereale și alertează fals autoritățile, față de acesta, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă de 8.000 de lei conform OUG 34 din 2008, privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență.

De asemenea, conform OG 2 din 2001, privind regimul juridic al contravențiilor, polițiștii au luat măsura complementară de confiscare a telefonului mobil și a cartelei telefonice, de pe care a fost făcut apelul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax