Connect with us
Publicitate

CUGIR

Un bărbat din Cugir a sunat beat la 112 și a reclamat că mai mulți câini ai vecinilor latră prea tare. Ce auzea de fapt

Publicat

Un bărbat din Cugir a fost amendat de polițiști după ce a sunat de mai multe ori la 112 și a reclamat că mai mulți câini ai vecinilor latră prea tare. 

Însă, când polițiștii au ajuns la fața locului au constatat cu totul altceva și l-au amendat pe bărbat cu suma de 500 de lei, pentru că a apelat excesiv numărul de urgență. 

Toate detaliile întâmplării hazlii sunt descrise într-o motivare a Judecătoriei Alba Iulia, după ce bărbatul a dat în judecată IPJ Alba și a cerut anularea amenzii.

Mai exact, în noaptea de 7 august 2021, în jurul orei 2.00, bărbatul a sunat la 112 și a spus că este ”deranjat de lătratul câinilor din vecinătatea grădinii în care se află”, se arată în motivarea instanței.

Când polițiștii au ajuns la fața locului au constatat că bărbatul era beat, iar toată interacțiunea dintre poliție și bărbat a fost înregistrată cu un body-cam instalat pe polițist.

Însă, acesta era într-o stare atât de vădită de ebrietate încât nu și-ar fi dat seama că singurii câini din zona care latră sunt chiar ai săi.

”Conduita contravențională imputabilă petentului este aceea că în mod abuziv a apelat de mai multe ori SNUAU 112, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, sesizând faptul că ar fi deranjat de câinii vecinilor, aspecte care nu s-au confirmat, iar din înregistrarea video a intervenției la fața locului se observă că petentul este în stare avansată de ebrietate, se referă la niște câini, dar singurii câini aflați în zonă erau ai săi.

Deși i s-a atras atenția să nu mai apeleze SNUAU 112 și după plecarea agenților de poliție a continuat să apeleze numărul susmenționat”, se mai arată în motivarea instanței.

În apărarea sa, în fața instanței bărbatul a zis că ”a apelat serviciul 112, deoarece s-a speriat, a crezut că au pătruns hoții în gospodărie și de aceea latră câinii. Susține că în trecut i s-au furat doi viței, câinii vecinilor l-au mușcat și i-au ucis două oi”, potrivit sursei citate.

Magistrații Judecătoriei Alba Iulia, în data de 25 octombrie, au respins cererea de anulare a procesului verbal de contravenție emis pe numele bărbatului.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax