Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Cugir aflat sub control judiciar a dispărut: Polițiștii nu îl mai găsesc. Ce au decis să facă magistrații din Sebeș

Publicat

Un bărbat din Cugir care se afla în control judiciar a dispărut. Polițiștii l-au căutat la ultima adresă cunoscută, dar fără rezultat.

În data de 17 mai 2024, magistrații din Sebeș au decis să dispună arestarea preventivă a acestuia. 

Măsura a fost dată în lipsă bărbatul. Mai exact după ce va fi găsit, acesta va fi arestat preventiv.

Ce s-a întâmplat

În data de 24 aprilie 2024 magistrații au dispus pe numele bărbatului (Daniel P.) măsura controlului judiciar. Măsura a fost impusă după ce bărbatul a condus o mașină beat și fără carnet și a provocat un accident rutier.

”S-a reţinut că în data de 23.03.2024 în jurul orei 17:00, inculpatula condus autoturismul marca Opel, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. La acea dată inculpatul a condus autoturismul sub influența băuturilor alcoolice, având o îmbibație alcoolică de 2,18 g/l alcool pur în sânge la prima probă, respectiv de 2,06 g/l alcool pur în sânge la a doua probă, fiind implicat într-un eveniment rutier accidentul rutier soldat doar cu daune materiale, fără rănirea persoanelor implicate”, au notat magistrații.

Acesta avea obligația să se prezinte la sediul Poliției, fiind sub control judiciar. Însă nu a mai ajuns, iar oamenii legii au mers la ultimul domiciliu al acestuia.

Însă nu l-au găsit acasă. De asemenea, l-au contactat telefonic la numărul de telefon pe care îl lăsase, dar nici acolo nu a răspuns.

Drept urmare a fost cerută înlocuirea controlului judiciar.

În data de 17 mai 2024, magistrații Judecătoriei Sebeș au admis cererea autorităților și au dispus înlocuirea controlului judiciar.

Aceștia au înlocuit măsura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv pentru 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax