Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Cut s-a îmbătat și a incendiat mașina fratelui său. Unde a fost prins și de ce este cercetat pentru trei infracțiuni

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Cut s-a îmbătat și a incendiat mașina fratelui său. Apoi, deși era beat, avea și permisul suspendat, s-a urcat la volanul unei mașini. A fost tras pe dreapta de polițiști și s-a ales cu un dosar penal pentru trei infracțiuni. 

Fapta s-a produs în noaptea de 14 spre 15 aprilie 2024. În data de 17 aprilie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani din Cut.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere, conducere cu permisul suspendat și refuz de recoltare a mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cazul a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă din 18 aprilie 2024.

A incendiat mașina fratelui său

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 14/15 aprilie 2024, pe fondul consumului de alcool, ar fi incendiat autoturismul fratelui său, care era parcat în fața porții locuinței acestuia. În urma incendiului, autoturismul a fost distrus, în proporție de 40%.

S-a urcat beat la volan

Ulterior, cu toate că știa că nu are dreptul să conducă autovehicule, pe drumurile publice, pentru că în aceeași noapte a fost depistat de polițiștii Secției 7 Poliție rurală Sebeș în timp ce conducea un autoturism și a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și recoltării mostrelor de sânge, bărbatul ar fi condus un autoturism, pe drumurile publice.

În cursul zilei de azi, 18 aprilie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale, au mai transmis oamenii legii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax