Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Horea și-a bătut mama de două ori într-o singură zi. Polițiștii l-au reținut după trei zile

Publicat

Un bărbat din Horea și-a bătut mama de două ori într-o singură zi. După trei zile, polițiștii l-au reținut și l-au trimis în fața magistraților pentru a se lua o măsură legală față de bărbat.

Potrivit IPJ Alba, la data de 08 martie 2021, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 33 de ani, din comuna Horea, care este cercetat pentru violență în familie și încălcarea de către o persoană, împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu, a oricăreia dintre măsurile prevăzute și dispuse prin acesta.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în ciuda interdicțiilor de a nu se apropia de mama sa, prevăzute în ordinul de protecție provizoriu emis de către polițiștii din Horea, la data de 05 martie 2021, urmare a faptului că ar fi agresat-o, în noaptea de 05/06 martie acesta s-ar fi deplasat la locuința femeii și ar fi agresat-o din nou.

În cursul zilei de azi, 09 martie, bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax