Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Hunedoara a murit electrocutat cu un trimmer, în timp ce tăia iarba

Publicat

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din județul Hunedoara, a murit, miercuri după-amiază, după ce s-a electrocutat în timp ce tăia iarba în curtea casei sale folosindu-se de un trimmer, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Potrivit primelor cercetări, bărbatul a suferit un stop cardiorespirator, după ce s-a electrocutat, cel mai probabil de la cablul de alimentare al trimmerului, şi a căzut secerat la pământ.

Soţia a anunţat imediat incidentul la numărul de urgenţă 112 şi, până la sosirea echipajului SMURD din Simeria şi a unei ambulanţe, a încercat să-i acorde victimei primul ajutor, împreună cu un vecin.

„Dispeceratul Integrat Hunedoara a solicitat în sprijin elicopterul SMURD de la Caransebeş, care a ajuns în 20 de minute, cu un echipaj de prim ajutor, cu medic.

Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de personalul medical timp de aproape 80 de minute, bărbatul nu a mai putut fi resuscitat şi a fost declarat decedat”, a precizat sursa citată.

Foto: arhivă

Sursă: Agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax