Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un bărbat din Hunedoara, care muncea ca zilier în satul Cib, a sustras un motoscuter şi o bicicletă. Poliţiştii au găsit bunurile furate

Publicat

Un bărbat de 38 de ani din Hunedoara este cercetat pentru furt de poliţiştii din Almaşu Mare, după ce a “plecat la plimbare” cu un motoscuter şi apoi cu o bicicletă sustrase din gospodării din satul Cib. Acesta lucra ca zilier la cetăţeni din localitate.

Postul de Poliţie Almaşu Mare a fost sesizat marţi, de către un bărbat de 54 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinţei un motoscuter, proprietate personală.

În urma verificărilor efectuate, agenţii postului de poliţie au găsit motoscuterul, abandonat, pe marginea drumului comunal Cib – Almaşu Mare, la o distanţă de circa un kilometru de locuinţa persoanei vătămate, iar la scurt timp, a fost identificat şi principalul suspect de comiterea acestui furt: Cosmin B. (38 de ani), din Hunedoara, care în ultimele zile lucrase ca zilier la unii cetăţeni din satul Cib.

În momentul depistării, suspectul avea asupra sa o bicicletă, pe care a sustras-o din faţa porţii unui imobil din satul Cheile Cibului, unde a fost lăsată de către partea vătămată.

Atât motoscuterul, cât şi bicicleta au fost recuperate şi predate părţilor vătămate.

În continuare, faţă de suspect, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „furt” şi „violare de domiciliu”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax