Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un bărbat din Ighiu a fost reţinut de poliţişti, după şi-a înjurat vecina şi a provocat un scandal în localitate

Publicat

Un bărbat de 57 de ani din Ighiu este cercetat pentru ultraj, sfidarea organelor judiciare şi distrugere, după ce a şi-a insultat în plină stradă vecina şi a lovit cu piciorul maşina poliţiei.

Scandalul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 13.55, iar poliţiştii s-au deplasat la faţa locului pentru a interveni şi a aplica măsurile legale. Bărbatul de 57 de ani a fost găsit în vădită stare de ebrietate şi adresând expresii jignitoare vecinei sale.

La intervenţia poliţiştilor, acesta a continuat să adreseze cuvinte jignitoare şi l-a atacat pe unul dintre oamenii legii, lovind cu piciorul autospeciala de poliţie. În aceste condiţii, bărbatul a fost încătuşat şi condus la secţie, unde au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ultraj”, “sfidare organelor judiciare”, „ultraj contra bunelor moravuri” şi ”distrugere”, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 239, 2721 , 321 şi 217 din Codul Penal. Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii baza de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 de ore şi a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba.

La data de 23.10.2011, P.G. a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, care a emis pe numele său ordonanţă cu interdicţia de a părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax