Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat din Jidvei a ajuns la spital după ce a fost bătut de un coleg de pahar. Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală gravă

Publicat

pol

Un tânăr în vârstă de 24 de ani din comuna Jidvei este cercetat pentru vătămare corporală gravă, după ce şi-a bătut “colegul de pahar”. Victima a ajuns la spital cu leziuni la faţă şi pe corp.

Luni, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Blaj au întocmit dosar penal pe numele lui M.G. (24 de ani), din comuna Jidvei, în urma unui incident petrecut noaptea precedentă. Duminică, la ora 00.21, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Jidvei au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat era căzut pe o stradă din comuna Bălcaciu.

Ca urmare a primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că persoana se numeşte B.G. (49 de ani), din comuna Jidvei, stabilind totodată că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi prezenta urme de leziuni pe corp.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipal Blaj, unde s-a stabilit că a suferit leziuni la nivelul feţei şi a corpului, fiind ulterior transportat cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii medicale de specialitate.

Victima şi a agresorul consumaseră băuturi alcoolice la locuinţa unui cetăţean din comuna Jidvei, alături de alte persoane. Ulterior, între ei a izbucnit un conflict şi bărbatul de 49 de ani a fost agresat fizic.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea condiţiilor exacte în care s-a produs incidentul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax