Connect with us
Publicitate

AIUD

Un bărbat din Noșlac i-a împușcat calul unui vecin, cu o armă cu aer comprimat. Proces la Judecătoria Aiud

Publicat

cal

Un bărbat din Noșlac, care a împușcat un cal cu o armă cu aer comprimat, a fost trimis în judecată pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor și rănirea sau schingiuirea animalelor.

Potrivit reprezentanților Judecătoriei Aiud, bărbatul, B.Emil, ar fi găsit arma în fostul poligon de la Cugir.

Fapta s-a petrecut în 20 iunie 2018. Atunci bărbatul se afla în gospodăria sa din satul Căptălan și cu arma găsită a împușcat și rănit calul unui vecin, care păștea pe o pajiște din apropierea locuinței sale.

Pentru fapta sa bărbatul a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar momentan dosarul se află în stadiul de cameră preliminară. De asemenea, proprietarul calului împușcat s-a constituit parte civilă în cadrul procesului.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoana cercetată beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

foto: arhiva Alba24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    joi, 17.10.2019 at 20:04

    Nu-mi vine sa cred.Un an si patru luni pentru o fapta evidenta ? Intr-adevar, justitia se face cu temeinicie in tara PSD-ului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax