Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat din Oarda riscă dosar penal după ce şi-a ameninţat concubina cu moartea. Jandarmii au intervenit în conflict

Publicat

masini jandarmi Un bărbat din Oarda riscă dosar penal după ce şi-a ameninţat concubina cu moartea şi a refuzat să părăsească domiciliul acesteia. Un echipaj de jandarmerie a intervenit şi l-a oprit înainte de a-şi pune în practică intenţiile violente.

Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, sâmbătă 21 noiembrie, la ora 21.11, de o femeie care solicita ajutor de urgenţă deoarece concubinul său devenise extrem de violent şi o ameninţa cu moartea. Imediat un echipaj de jandarmerie a intervenit în ajutorul acesteia şi l-a interpelat pe cel pe care l-a indicat că o agresase. Părând a fi sub influenţa alcoolului, extrem de nervos, bărbatul a refuzat iniţial să se supună indicaţiilor jandarmilor, fiind nevoie de imobilizarea şi conducerea acestuia la sediul Jandarmeriei Alba. În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că motivul violenţelor l-a constituit intenţia femeii de a încheia relaţia de concubinaj şi se pare că nu este prima dată când, pe acest fond, între cei doi apar situaţii tensionate. Din spusele femeii, şi în trecut a mai fost ameninţată şi îmbrâncită de concubinul său, dar acele episoade violente nu au avut amploarea celui petrecut sâmbătă şi nu au determinat-o să solicite ajutor.

Presupusul agresor a fost identificat ca fiind P.C.S. (35 de ani), domiciliat în Oarda şi, existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi violare de domiciliu, în cauză jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue urmărirea penală.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax