Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Ocna Mureș a aruncat cu un topor după mai mulți polițiști și i-a amenințat că ”îi taie”. Ce s-a întâmplat

Publicat

topor scandal amenintare

Un bărbat din Ocna Mureș a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a aruncat cu un topor către un echipaj de poliție. Mai mult de atât bărbatul i-a înjurat pe oamenii legii și amenințat.

Surse juridice au declarat pentru alba24.ro, că fapta s-a petrecut marți seara, pe 20 octombrie. Atunci, Andrei P. I. aflat sub influența băuturilor alcoolice a plecat de la locuința sa, până la locuința fostei iubite cu care are un copil în vârstă de aproximativ 2 ani.

Acesta ar fi vrut să își vadă copilul, dar femeia nu l-a lasat. În acel moment bărbatul a început să facă scandal, iar fosta iubită a sunat la poliție.

La fața locului s-au deplasat trei polițiști de la postul de poliție din Ocna Mureș și un polițist comunitar. Cei patru polițiști l-au îndepărtat pe bărbat de lângă locuința fostei iubite.

În timp ce se deplasa spre casă, urmarit de polițiști acesta a început să îi înjure și amenințe cu acte de violeță pe oamenii legii: mai exact le-ar fi spus că îi ”va tăia”.

Ajuns în curtea imobilului bărbatul a luat un topor și l-a aruncat înspre polițști. Oamenii legii s-au ferit iar toporul a lovit mașina poliției.

Bărbatul a fost încătușat, dus la secția de poliție, iar pe data de 22 octombrie, magistrații Judecătoriei Aiud l-au arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta va fi cercetat pentru ultraj.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax