Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Ocna Mureș care a aruncat cu un topor după un echipaj de poliție a fost trimis în judecată. Ce s-a întâmplat

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Un bărbat din Ocna Mureș care a amenințat un echipaj de poliție ”că îi va tăia” și chiar a aruncat cu un topor după polițiști a fost trimis în judecată pentru ultraj și amenințare. 

Surse juridice au declarat pentru alba24.ro, că fapta s-a petrecut în seara de 20 octombrie. Atunci, Andrei P. I. aflat sub influența băuturilor alcoolice a plecat de la locuința sa, până la locuința fostei iubite cu care are un copil în vârstă de aproximativ 2 ani.

Acesta ar fi vrut să își vadă copilul, dar femeia nu l-a lasat. În acel moment bărbatul a început să facă scandal, iar fosta iubită a sunat la poliție.

La fața locului s-au deplasat trei polițiști de la postul de poliție din Ocna Mureș și un polițist comunitar. Cei patru polițiști l-au îndepărtat pe bărbat de lângă locuința fostei iubite.

În timp ce se deplasa spre casă, urmarit de polițiști acesta a început să îi înjure și amenințe cu acte de violeță pe oamenii legii: mai exact le-ar fi spus că îi ”va tăia”.

Ajuns în curtea imobilului bărbatul a luat un topor și l-a aruncat înspre polițști. Oamenii legii s-au ferit iar toporul a lovit mașina poliției.

Bărbatul a fost încătușat, dus la secția de poliție, iar pe data de 21 octombrie, magistrații Judecătoriei Aiud l-au arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pe 11 noiembrie, procurorii l-au trimis în judecată pentru ultraj și amenințare. Momentan dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Aiud, dar nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax