Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Ocna Mureș care a furat o mașină de două ori și a condus-o pe străzile din oraș, trimis în judecată

De la ce înălțime pot sta copiii pe scaunul din față

Publicat

Un bărbat din Ocna Mureș care a furat de două ori o mașină și a condus-o pe străzile din oraș a fost trimis în judecată. Dosarul a trecut de cameră preliminară în data de 28 august 2024. Acesta va fi judecat pe rolul Judecătoriei Aiud. 

Mai mult de atât, bărbatul nici nu avea permis de conducere, la momentul la care a săvârșit faptele. De asemenea, din  pe care a furat-o apoi a condus-o a sustras și suma de 2000 de lei.

În motivarea instanței, când magistrații au admis rechizitoriul procurorilor sunt descrise pe scurt faptele ce au dus la trimiterea în judecată a bărbatului.

A furat o mașina și s-a plimbat cu ea

”În data de 8 iunie 2024, ora 02:00, a sustras autoturismul marca Volkswagen, care se afla parcat în orașul Ocna Mureș, str. Lacului, și l-a folosit pe nedrept, conducând pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, până aproximativ la ora 05:00 aceeași dată, conducând pe raza orașului Ocna Mureș.

De asemenea, câteva zile mai târziu, în data de 15 iunie la ora 03:15,  a sustras autoturismul marca Volkswagen, care se afla parcat în orașul Ocna Mureș, str. Lacului, și l-a folosit pe nedrept, conducând pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere, până la ora 05:39 aceeași dată, conducând pe raza orașului Ocna Mureș, iar în acest interval orar a sustras suma de aproximativ 2000 din interiorul autoturismului” au notat magistrații.

Pentru faptele sale, bărbatul va ajunge în fața instanței din Aiud. Acesta va fi judecat pentru trei capete de acuzare: Furt, furt în scop de folosință și conducerea unui autoturism fără permis.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate