Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Ocna Mureș, trimis în judecată pentru evadare și furt calificat. Ce acuzații îi aduc procurorii

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Ocna Mureș va fi judecat pentru evadare și furt calificat, pentru o faptă pe care a comis-o în luna iulie a anului 2023. 

Recent, în data de 29 septembrie dosarul în care acesta are calitatea de inculpat a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, pe rolul Judecătoriei Aiud. 

Mai exact, bărbatul se afla în arest la domiciliu, când a hotărât să plece din locuință și să fure din casa unei persoane.

Potrivit magistraților, în noaptea de 15/16.07.2023, în jurul orei 01:00, inculpatul a părăsit imobilul de domiciliu situat în Ocna Mureş, unde se afla în arest la domiciliu şi s-a deplasat la imobilul persoanei vătămate din Ocna Mureş, str. 1 Mai, pătrunzând fără drept şi prin escaladare în interiorul acestuia, de unde a sustras un telefon mobil marca Iphone 5 şi suma de 9 dolari”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare bărbatul va ajunge în fața judecătorilor din Aiud pentru două capete de acuzare: evadare și furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax