Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Ocnișoara a murit după ce a căzut într-o groapă lăsată nesemnalizată. Dosar penal pentru ucidere din culpă

Publicat

Un dosar penal pentru ucidere din culpă este deschis în cazul unui bărbat din satul Ocnișoara, care a murit înecat, după ce a căzut într-o groapă săpată pe marginea drumului, în localitate. Groapa ar fi fost nesemnalizată, susțin mai multe surse alba24.ro. 

Fapta s-a petrecut în 29 aprilie, dar nu a fost anunțată de autorități. Potrivit surselor alba24.ro, bărbatul din satul Ocnișoara se întorcea, în seara de 29 aprilie, acasă și mergea pe marginea drumului.

În zona respectivă se executau mai multe săpături, iar lângă drum a fost săpată o groapă, însă aceasta nu ar fi fost semnalizată. În groapa respectivă, în timp, ar mai fi căzut și animale, însă chiar și după acele cazuri nu ar fi fost semnalizată.

În seara de 29 aprilie, groapa era plină de apă, iar când bărbatul se întorcea spre casă nu a observat-o. Atunci a căzut în groapa plină de apă și a murit înecat. A fost găsit a doua zi.

A doua zi, groapa a fost semnalizată, însă după ce a fost începută o anchetă în urma decesului bărbatului. Momentan a fost deschis un dosar penal in rem, pentru ucidere din culpă, iar cercetările sunt efectuate de polițiști sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, au transmis reprezentații IPJ Alba, la solicitarea alba24.ro.

sursă foto: rol ilustrativ.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax