Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Petrești a ajuns la spital, după ce a fost bătut de un consătean. Agresorul, reținut de polițiști

Publicat

Arhivă foto

Un bărbat de 52 de ani din localitatea Petrești, a fost reținut de polițiștii din Sebeș, după ce duminică după-amiază l-ar fi lovit pe un alt bărbat. Victima a ajuns la spital.

Cazul a fost făcut public în buletinul de presă transmis de polițiști, luni, 9 octombrie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 8 octombrie 2023, polițiștii din Sebeș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 52 de ani, din localitatea Petrești, județul Alba, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, în după amiaza zilei de 8 octombrie 2023, în timp ce se afla pe strada Dobrogeanu Gherea, din localitatea Petrești, în urma unor discuții contradictorii avute cu un alt bărbat, ar fi devenit violent și i-ar fi cauzat acestuia leziuni corporale, folosindu-se de un obiect contondent.

În urma agresiunii, victima, în vârstă de 44 de ani, din Petrești, a fost transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, fără a rămâne internat.

„În cursul zilei de luni, 9 octombrie 2023, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax