Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Răchita, ucis cu pumnii şi picioarele, de un tânăr minor

Publicat

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un conflict între doi bărbaţi a condus la moartea unuia dintre ei, acesta murind sub o ploaie de lovituri.

Agenţii Postului de Poliţie Săsciori au fost sesizaţi, în jurul orei 2.00 dimineaţa, prin apelul de urgenţă 112, în legătură cu faptul că o persoană din localitatea Răchita a fost victima unei agresiuni şi se află în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la Săsciori, patrula intercomunală şi serviciul de ambulanţă Sebeş, care au constatat că un bărbat de 34 de ani a decedat, în locuinţa sa din satul Răchita.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului – de către echipa de cercetare complexă, condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba – s-a stabilit că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce se aflau în locuinţa victimei, între acesta şi un tânăr de 17 ani, din aceeaşi localitate, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a avut loc un conflict spontan, în timpul căruia cei doi şi-au aplicat lovituri cu pumnii şi picioarele. Victima a suferit mai multe leziuni, ce au dus la deces.

În urma efectuării necropsiei, s-a stabilit că între decesul victimei şi leziunile suferite există legătură de cauzalitate.

Duminică, 6 martie, Tribunalul Alba a dispus arestarea preventivă a tânărului de 17 ani (M.G.), pe o perioadă de 20 zile. Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax