Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Roșia Montană a spart geamurile și a distrus acoperișul unui vecin. S-a ales cu dosar penal

Publicat

Polițiștii din Roșia Montană l-au reținut pe un bărbat care este cercetat pentru distrugere. Acesta ar fi distrus geamurile și acoperișul casei unui vecin.

Potrivit IPJ Alba, la data de 30 martie 2020, polițiștii din Roșia Montană au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de bărbat de 31 de ani, din localitatea Dăroaia, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 30 martie 2020, în jurul orei 11.00, pe fondul unor stări conflictuale mai vechi, ar fi spart geamurile și acoperișul unui imobil, care aparține unui bărbat de 44 de ani, din comună.

În cursul zilei de azi, 31 martie, persoana reținută va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax