Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Roșia Montană și-a bătut și amenințat iubita cu moartea. De la ce a pornit scandalul

Publicat

pixabay free

Polițiștii din Roșia Montană l-au reținut pe un bărbat din comună care și-ar fi lovit și amenințat concubina și nu ar fi respectat dispoziția ordinului de protecție provizoriu de a nu se apropia de aceasta.

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 decembrie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii din Abrud au fost sesizați, de către o femeie de 37 de ani, din comuna Roșia Montană, cu privire la faptul că ar fi fost lovită și amenințată de către concubin.

Din primele cercetări a rezultat că, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o.

Polițiștii au emis pe numele său un ordin de protecție provizoriu prin care i-a fost interzis să se apropie de concubina sa și de domiciliu și au întocmit un dosar penal, pentru violență în familie amenințare.

După câteva ore, polițiștii au fost sesizați că, în ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu, bărbatul a revenit la locuință și a amenințat-o cu moartea, pe femeie.

Față de acesta a fost întocmit un nou dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29 decembrie, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax