Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat din Sântimbru s-a ales cu două dosare penale în aceeaşi zi, după ce s-a îmbătat şi şi-a bătut soţia

Publicat

agresiune

Un bărbat din Sântimbru și-a agresat soția, după ce a consumat alcool, iar femeia a fost nevoită să plece din casă. Poliția a ajuns la fața locului, a deschis un dosar penal pentru violență în familie și a emis un ordin de protecție provizoriu.

Bărbatul a fost obligat să își părăsească locuința, dar peste câteva ore a revenit în casă. Polițiștii s-au deplasat iar la fața locului și i-au întocmit un nou dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de un bărbat care şi-a agresat soţia, acesta fiind obligat să părăsească locuinţa. După câteva ore bărbatul a fost depistat, în flagrant delict, în timp ce încălca ordinul de protecţie. Faţă de acesta a fost întocmit un nou dosar penal.

Luni, în jurul orei 15.30, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi de către o femeie din comuna Sântimbru, cu privire la faptul că, pe fondul consumului de alcool, soţul său a agresat-o, iar ea a fost nevoită să-şi părăsească locuinţa.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au întocmit, faţă de bărbat, un dosar penal pentru violenţă în familie şi au emis un ordin de protecţie provizoriu, potrivit căruia bărbatul era obligat să părăsească locuinţa comună şi să nu se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri de soţia sa, membrii familiei sale şi de locuinţă.

În jurul orei 21.30, bărbatul s-a întors la locuinţa comună, iar poliţiştii au constatat încălcarea ordinului provizoriu de protecţie, pe numele său fiind întocmit un nou dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de “încălcarea masurilor prevăzute în ordinul de protecţie provizoriu”, faptă prevăzută de art. 32 alin.2 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, modificată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax