Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Sebeș a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost tras pe dreapta, de poliția rutieră. Care a fost motivul

Publicat

etilotest, test alcool, politia

Un bărbat din Sebeș a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce în seara de joi, 9 iunie, a fost tras pe dreapta de poliția rutieră. Motivul pentru care bărbatul a fost reținut este acela că, la testarea cu etilotestul a rezultat valoarea de 1,86  mg\l alcool pur în aerul expirat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 iunie 2022, în jurul orei 20,30, polițiștii rutieri din Sebeș au depistat un bărbat de 52 de ani, din municipiul Sebeș, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Valea Frumoasei din municipiu, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării conducătorul auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,86  mg\l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, în vederea recoltării mostrelor de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei, însă bărbatul a refuzat să se supună recoltării.

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax