Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Sebeș a primit 100 de lei pentru a cumpăra o mască dintr-un magazin. De ce a ajuns să fie judecat pentru două fapte

Publicat

Un bărbat din Sebeș a fost trimis în judecată la mai bine de doi ani de la comiterea unor fapte. Mai exact acesta va fi judecat în 2023 pentru abuz de încredere și furt, fapte comise în 2021, și 2022. 

Recent, pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, în data de 23 februarie 2023. 

De asemenea motivarea instanței a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Potrivit motivării instanței, ”la data de 27.11.2021, în jurul orei 16:00, în timp ce se afla la magazinul Penny de pe strada Frumoasei și-a însușit suma de 100 de lei primită de la persoana vătămată, cu scopul de a-i cumpăra o mască sanitară și de a-i aduce restul de bani înapoi, părăsind magazinul pe o ușă secundară, fără a cumpăra vreo mască și fără a înapoia suma de bani persoanei vătămate.

la data de 29.09.2022, în jurul orei 14:30, a sustras o bicicletă marca Bergamont de culoare gri, care avea un scaun de culoare albastră pentru copii instalat în partea din spate, aparținând persoanei vătămate și care se afla parcată, neasigurată, în vecinătatea ușii de acces în incinta cabientului notarial de pe o stradă din oraș, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 500 de lei”, se arată în motivarea instanței.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax