Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Sebeș care a sfidat polițiștii rutieri de două ori trimis în judecată. Urmărit pe străzi când conducea fără carnet

Publicat

Un bărbat din Sebeș care și-a făcut un obicei din a conduce fără a deține un carnet de șofer, a fost trimis în judecată. Dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, în data de 28 martie 2024. Acesta va fi judecat de magistrații judecătoriei Sebeș. 

Faptele pentru care a fost trimis în judecată au avut la în luna ianuarie a anului 2024. În doar câteva zile, șoferul a fost depistat de două ori în timp ce conducea fără permis.

Ba mai mult într-o zi a fost urmărit aproape un kilometru, deoarece nu voia să se oprească la semnalele acustice ale poliției.

Pentru ce fapte a fost trimis în judecată

”În fapt, s-a reţinut că în data de 17.01.2024, în jurul orei 15.39, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Sebeș au observat autoturismul marca VW, condus de numitul, despre care aveau date că nu deține permis de conducere.

Organele de poliție au procedat la oprirea autoturismului, iar la volan a fost identificat suspectul.

În urma verificărilor din bazele de date a rezultat că acesta nu deține permis de conducere.

Ulterior, în data de 24.01.2024 în jurul orei 12:19, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Sebeșau observat autoturismul marca VW condus de numitul.

Organele de poliție au procedat la urmărirea autoturismului respectiv cu semnalele luminoase şi acustice pe o distanţă de aproximativ 1 kilometru până când l-au oprit pe acesta”, au notat magistrații.

Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax