Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un bărbat din Șona, cercetat de polițiști după ce a condus un autoturism radiat din circulație

Publicat

pol

Un bărbat de 63 de ani din comuna Șona a fost depistat de polițiști în timp ce conducea pe drumurile publice un autoturism radiat din circulație. În prezent, este cercetat pentru comiterea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Miercuri, la ora 12.30, poliţiştii Postului de Poliţie Şona, în timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier, l-au depistat pe G.I., de 63 de ani, din comuna Şona, care conducea un autoturism care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare, iar în urma verificărilor efectuate s-a constat că autoturismul este radiat din circulaţie.

Pe numele conducătorului auto, poliţiştii au întocmite actele premergătoare sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax