Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat din Șona, fără permis şi cu 0,73 mg/l alcoolemie „la bord”, a intrat cu mașina într-un stâlp. S-a ales cu dosar penal

politie

Publicat

masina politie rutiera alba Un bărbat în vârstă de 36 de ani din Șona, în timp ce conducea un autoturism cu alcool „la bord” şi fără permis, pe strada Viilor din comună, a provocat un accident rutier. Şoferul avea 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a intrat cu autoturismul într-un stâlp de susţinere a reţelei de electricitate, iar apoi în zidul unui imobil. S-a ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Albaa, la data de 10 noiembrie 2015, în jurul orei 23.04, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Jidvei au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Viilor din comuna Şona.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că I.C., de 36 de ani, din comuna Şona, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a ieşit în afara carosabilului unde a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de electricitate, iar apoi în zidul unui imobil.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că şoferul autoturismului nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Totodată, poliţiştii au constatat că tânărul era sub influenţa alcoolului, valoarea indicată de aparatul etilotest, fiind de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de I.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate