Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat din Teiuș a luat un topor și s-a dus să amenințe cu moarte și cu violul o familie. Ce a urmat

Publicat

Un bărbat din Teiuș a fost trimis în judecată pentru amenințare și deranjarea liniștii publice, după ce a amenințat cu moartea și cu violul o familie pe care o cunoștea. Între timp, cei care au fost amenințati de bărbat și-au retras plângerea, iar acesta a fost condamnat doar pentru tulburarea liniștii publice.

În data de 22 iunie 2022, acesta a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Aiud, iar motivarea a fost făcută public. 

Potrivit motivării instanței, motivare disponibilă pe rejust.ro, ”în data de 12.01.2022, în jurul orei 21:30, pe fondul unor neînţelegeri referitoare la locul de muncă, la locuinţa persoanelor vătămate din oraşul Teiuş, s-a prezentat inculpatul  care, având o secure în mână, a încercat să sară gardul de acces şi striga ameninţător ,,ieşi afară, că te omor, îţi dau cu securea în cap că mi-ai stricat treaba cu abatorul, mi-ai adus acolo duşmanii să se angajeze şi te omor pentru asta”.

În acest context, persoana vătămată a precizat că îi era foarte teamă că inculpatul îl va lovi cu securea în cap, iar soţia sa a apelat SNUAU 112. Mai departe, inculpatul , văzând că persoana vătămată  apelează serviciul unic de urgenţă, a strigat la adresa acesteia ,,***** *****, tu suni la poliţie? Lasă că te prind eu fără el, te bag în casă şi te violez”, se arată în documentul citat.

Vecinii de pe stradă s-au speriat și ei la momentul respectiv și au declarat că le-a creat o stare de temere, manifestarea bărbatului, acesta fiind cunoscut ca o persoană violentă.

”Totodată, probatoriul testimonial administrat în cauză relevă faptul că inculpatul este cunoscut în comunitate drept o persoană violentă, motiv pentru care majoritatea locuitorilor din zonă se tem de el, acesta fiind şi motivul pentru care martorii oculari nu au intervenit pentru a stopa acţiunile sale din seara zilei de 12.01.2022”, se arată în motivarea instanței.

Drept urmare, deoarece familia și-a retras plangerea pentru amenințare, bărbatul a fost condamnat doar pentru tulburarea liniștii publice. Acesta a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Aiud, la 6 luni de închisoare.

Decizia magistraților din data de 22 iunie 2022 nu este definitivă și poate fi atacată în apel, în termen de 10 zile de la comunicare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax