Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat din Teiuș, acuzat că și-a agresat mama și nepoata. Nu mai are voie să se apropie de acestea în următoarele 5 zile

Publicat

Un bărbat din Teiuș este acuzat că și-a agresat mama și nepoata. Polițiștii din Teiuș au emis un ordin provizoriu de protecție față de acesta și au deschis și un dosar penal, pentru violență în familie.

La data de 27 iunie 2021, polițiștii din Teiuș au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, de 66 de ani, din oraș, ar fi fost agresată de către fiul său.

Polițiștii au constatat că, pe fondul unor discuții contradictorii purtate cu membrii familiei sale, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, și-ar fi lovit mama și nepoata.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de cele două femei a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Totodată, față de bărbat a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax