Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat din Teiuş, fără permis şi cu 1,28 alcoolemie „la bord” a provocat ACCIDENT la Sîntimbru. S-a ales cu dosar penal

Publicat

etilotest_Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Teiuş, în timp ce conducea o autoutilitară cu alcool „la bord” şi fără permis, pe drumul de deviere din zona Sîntimbru, a provocat un accident rutier. Şoferul avea 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a intrat cu autoutilitara într-un alt autoturism. S-a ales cu dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 august, în jurul orei 19.06, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui eveniment rutier produs pe raza comunei Sântimbru.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că D.G.O., de 49 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea o autoutilitară pe „drumul de deviere” din localitatea Sântimbru, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la dreapta, împrejurare în care a acroşat un autoturism condus regulamentar, de un bărbat de 35 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul autoutilitarei nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi era sub influenţa alcoolului, în urma testării lui cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

D.G.O. a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax