Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Un bărbat dintr-un sat din Iaşi a fost prins de jandarmii din Alba, în timp ce demonta şine de cale ferată

Publicat

Un bărbat în vârstă de 27 de ani din Goeşti, judeţul Iaşi a fost prin în flagrant, marţi, 25 septembrie în jurul orei 00.00, de un echipaj din cadrul Secţiei de Jandarmi Sebeş în timp de încerca să sustragă aproximativ 45 de metri şină de cale ferată dintr-un tronson feroviar temporar dezafectat.
    
Jandarmii din Sebeş au găsit asupra  lui S.M, din satul Goeşti, comuna Lungani, judeţul Iaşi, mai multe unelte pe care bărbatul a recunoscut că le-a folosit pentru a demonta şi segmenta şina de cale ferată, cu intenţia de a o sustrage şi a o valorifica ulterior în interes personal.
Suspectul împreună cu toate obiectele găsite asupra sa a fost predat lucrătorilor Postului de  Poliţie Transporturi Feroviare Vinţu de Jos, care vor continua cercetările în cauză, în vederea stabilirii întregi activităţi infracţionale a bărbatului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax