Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un bărbat dispărut de o săptămână, găsit mort înr-o zonă greu accesibilă din județul Alba. Plecase la drum cu o raniță de provizii

Publicat

Un bărbat de 74 de ani, din Orăștie, dat dispărut de familie, și căutat de poliție și jandarmerie, a fost găsit decedat pe raza județului Alba. 

Mai exact, trupul bărbatului a fost descoperit în data de 7 noiembrie pe raza comunei Ceru Băcăinți, județul Alba, într-o zonă greu accesibilă.

Bărbatul era disparut de mai bine de o săpătmână și din câte se pare plecase la drum cu o raniță umplută cu alimente. 

La activitățile de căutare au participat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Orăștie și din cadrul I.P.J. Hunedoara, jandarmi și angajați ai I.S.U. Hunedoara și Salvamont Hunedoara.

Cadavrul bărbatului a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului. Din primele constatări efectuate de membrii echipei care au acționat în teren nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei fapte penale

Căutările au început după ce la data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 10:00, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că tatăl său, Emil A., în vârstă de 74 ani, în data de 30 octombrie 2023, în jurul orei 11:00, a plecat în mod voluntar de la domiciliul său, din Orăștie, și nu a mai revenit.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,70 m, ochi negri,  păr cărunt, tuns scurt. În momentul plecării, bărbatul purta un pulover de culoare albastră, în picioare purta cizme și avea asupra sa un rucsac sau o raniță cu alimente.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax